Henrietta Aarnikoivu
Asiakaspalvelija, konsultti, ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, YTM

Henrietta on ProTulos Oy:n perustaja. Henrietalla on lähes 20 vuoden kokemus esimiehenä ja esimiestyön sekä johtamisen kehittäjänä. Henrietta oli suomen ensimmäisiä konsultteja, jotka nostivat esimiestaitojen rinnalle työyhteisötaitojen ja alaistaitojen näkökulman.

Henrietta on ollut mukana lukuissa johtamisen, esimiestyön, työyhteisötaitojen, työhyvinvoinnin ja asiakaspalvelun kehittämishankkeissa. Puhujana ja valmentajana hänen onnistumisestaan kertovat erinomaiset asiakaspalautteet ja uskolliset asiakkaat.

Erinomainen työnjälki on Henrietalle kunnia-asia. Tämä näkyy kunnianhimoisena suhtautumisena työhön ja myös sitkeänä  toimintani tavoitteiden saavuttamiseksi.
 

Jan Aarnikoivu

Asiakaspalvelija, kehitysjohtaja, HHJ

Jan on ProTulos Oy.n toinen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän omaa pitkän kokemuksen tietotekniikan asiantuntija- ja esimiestehtävistä. Myös johtoryhmätyöskentely on hänelle tuttua. ProTulos Oy:ssä Janin ydinosaamisaluetta on tutkimuspalvelut ja tuotekehitys. Jan myös vastaa yrityksessä työskentelevien konsulttien työkalujen toimivuudesta.

Jania motivoi uudenluominen ja asiakasta hyödyttävän tiedon tuottaminen sekä tietotekniikan työhön tuomat mahdollisuudet.

Ajankohtaista

Onnistumiskeskustelu – 2020 -luvun esimiestyön menestystekijänä
14.01.2020
Onnistumiskeskustelu – 2020 -luvun esimiestyön menestystekijänä Nykyinen toimintaympäristö haastaa organisaatioita uudistamaan käytäntöjään. Myös 2020-luvulla esimiestyön merkitys on kriittinen. Se miten esimies asennoituu, mit... Lue lisää >>

Työntekijän K8 -malli – hyvinvointia ja tuloksia
30.10.2019
Työntekijän K8™-malli ohjaa hyvinvoivan ja tavoitteet saavuttavan työntekijän toimintaa työyhteisössä. Mallin hyödyntämisen myötä organisaatio luo onnistumisen struktuurin. K8 -mallin myötä jokainen työyhteisön j&aum... Lue lisää >>

Asiakaspalvelun ajokortti™ - varmista erinomaiset asiakaskokemukset
02.09.2019
Asiakaspalvelun ajokortti™ varmistaa erinomaisten asiakaskokemusten toteutumisen. Kokonaisuus on rakennettu tavoitteena aidosti asiakaskeskeinen organisaatio, joka tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Asiakaspalvelun ajokortin suorittamisen myötä jokainen organisaatiossa toimiva... Lue lisää >>

Yhteystiedot

Palveluksessasi

Henrietta Aarnikoivu
050 514 5617
henrietta.aarnikoivu(a)protulos.fi

Korvaa (a)-merkki sähköpostiosoitteessa @-merkillä.
Laskutus- ja postiosoite:

ProTulos Oy


Protulos Lahti
Sopenkorvenkatu 12
15800 Lahti