Henrietta Aarnikoivu
Asiakaspalvelija, konsultti, ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, YTM

Henrietta on ProTulos Oy:n perustaja. Henrietalla on lähes 20 vuoden kokemus esimiehenä ja esimiestyön sekä johtamisen kehittäjänä. Henrietta oli suomen ensimmäisiä konsultteja, jotka nostivat esimiestaitojen rinnalle työyhteisötaitojen ja alaistaitojen näkökulman.

Henrietta on ollut mukana lukuissa johtamisen, esimiestyön, työyhteisötaitojen, työhyvinvoinnin ja asiakaspalvelun kehittämishankkeissa. Puhujana ja valmentajana hänen onnistumisestaan kertovat erinomaiset asiakaspalautteet ja uskolliset asiakkaat.

Erinomainen työnjälki on Henrietalle kunnia-asia. Tämä näkyy kunnianhimoisena suhtautumisena työhön ja myös sitkeänä  toimintani tavoitteiden saavuttamiseksi.
 

Jan Aarnikoivu

Asiakaspalvelija, kehitysjohtaja, HHJ

Jan on ProTulos Oy.n toinen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän omaa pitkän kokemuksen tietotekniikan asiantuntija- ja esimiestehtävistä. Myös johtoryhmätyöskentely on hänelle tuttua. ProTulos Oy:ssä Janin ydinosaamisaluetta on tutkimuspalvelut ja tuotekehitys. Jan myös vastaa yrityksessä työskentelevien konsulttien työkalujen toimivuudesta.

Jania motivoi uudenluominen ja asiakasta hyödyttävän tiedon tuottaminen sekä tietotekniikan työhön tuomat mahdollisuudet.

Ajankohtaista

Tunnista organisaation kulttuuri ja kehitä onnistumisen kulttuuri
04.02.2019
Menestyvä työyhteisö edellyttää myös kulttuurin kehittämistä. Onnistumisen kulttuuri -kokonaisuus sisältää kulttuurin mittauksen, tavoiteltavan kulttuurin määrittämisen ja toimenpiteet sen saavuttamiseksi. Asiakas saa hyöd... Lue lisää >>

Nyt myös psyykkista valmennusta tarjolla
04.02.2019
ProTuloksessa nyt myös osaamista psyykkisen valmennuksen saralla. Psyykkinen valmennus purkaa tavoitteiden saavuttamisen tiellä olevia esteitä ja tukee tavoitteiden saavuttamista Psyykkista valmennusta voidaan toteuttaa yksilötasolla ja ryhmässä.  Kysy lisä... Lue lisää >>

Yhteystiedot

Palveluksessasi

Henrietta Aarnikoivu
050 514 5617
henrietta.aarnikoivu(a)protulos.fi

Korvaa (a)-merkki sähköpostiosoitteessa @-merkillä.
Laskutus- ja postiosoite:

ProTulos Oy


Protulos Lahti
Sopenkorvenkatu 12
15800 Lahti